CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

21 de març 2008

Llibres

Títol original: Cette Niut la liberte
Autor: Dominique Lapierre, Larry Collins

Descriu la caiguda de l'imperi britànic a l'India del 1947 i el naixement de l'India i el Pakistà. Tot aixó seguint les vides de l'últim Virrey Lord Mountbatten i Mahatma Gandhi. Els autors trigàren quatre anys en recopilar tot el material necesari per la seva publicació.

Aquesta obra es imprecindible per coneixer i entendre la realitat d'un pais amb tanta diversitat com la India.



Títol original:Viaje al Tíbet: Tras los pasos de Alexandra David Néel
Autor: Agniel D

Alexandra David-Neel va ser la primera dona extranjera que va entrar al Tibet l'any 1926. Va ser un viatge llarg i dur de tres anys que li aportà fama i l'honor de ser la primera occidental en descobrir el que aleshores era una de les cultures mes desconegudes i fascinants del planeta. Va tenir l´honor de conèixer en persona al 13é Dalai Lama i va ser durant molts anys una de les persones que millor coneixia el Tibet i el Budisme.


Títol original: 101 cuentos clásicos de la india
Autor: Ramiro A Calle

Si existeix un país que pugui identificarse amb els conceptes d'espiritualitat i autoconeixement , es aquest. Milenaries regions y creences han empapat durant segles la seva cultura, de forma que es impossible concebir la realitat d'aquest poble sense apelar la seva herència espiritual i la llarga tradició de buscadors de lo trascendent.




Títol original: Viaje al interior de la India
Autor: Ramiro A Calle

Aquesta terra d'extrems climàtics, socials, culturals, geogràfics i espirituals obliga a l'home a enfrontar-se amb les tradicions mes esencials. Per aixó un viatge a l'interior de la India es un viatge a l'interior d'un mateix.

Mitjançant un recorregut per pobles, ciutats, carrers, camps i camins, l'autor ens trasllada als maravellosos paratges i gents de l'India.




Títol original: La ciudad de las sonrisas
Autor: Martí Ginorell

La ciudad de las sonrisas retrata atraves dels ulls d'un cooperant català la realitat d'un pais ple de contrastos i recopila un cúmul de sensacions i un catàleg d'històries plenes de dignitat i esperança de vida.

El lector es testimoni de la lluita dels treballadors d'una Ong que s'esforçen per donar un futur mes digne als colectius mes desvalguts de la ciutat de Bombay i pren conciencia de la duresa de les seves vides.